Jopas nyt, tulin kuin tulinkin tänne uudestaan kirjoittamaan! Olen kovin ylpeä itsestäni.

Aloin juuri miettiä, että mitä ihmeen järkeä jonkun tämmöisen pitämisessä ollenkaan on, kun kukaan (okei, melkein kukaan) ei edes tiedä tämän olemassaolosta. Ja vaikka tietäisikin, niin kuka tällaisia jaksaa lukea? Blaablaablaa joku Anna kirjoittaa blaablaablaa kiviäkin kiinnostaa. Mutta mikäs tässä, eipä ole muutakaan tekemistä (huijaan nyt ihan kympillä, saatiin tänään joku miljoona juttua latinasta läksyksi huomiseksi, mutta juuri tällä hetkellä kyseinen aataminaikainen kieli ei oikein inspiroi).

Pakkasin tänään vähän koska huomenna en kuitenkaan kerkiä reenien takia. Torstaina joskus aamuyöllä sitten lähdetään kohti Pietaria. Huh hah hei ja rommia pullo. Ei kun hitsi, eikös Venäjällä juotukin vodkaa eikä rommia? No ihan sama. Olen oikeastaan yllättävän innostunut sinne lähtemisestä, eniten odotan balettia. Saa luvan olla superhyperhyvä!

Sitten kun tulen takaisin, on vain yksi päivä koulua, taksvärkki ja SYYSLOMA. Jee! Syyslomasta öm, viikko (?) ja on ÄSPEE-lauantai, kun vielä tietäisi että missä. Jee bailabaila.

Tämän blogin sisältö on silkkaa sontaa! Toisaalta lähes kaikki blogit ovat, ja niitä on yleensä silti kiva lukea välillä. Muttei aina.

Terppa.